Hirdetés

Már el is tűnt a Call of Duty: Warzone Classic módja

|

Múlt héten az Infinity Ward kedveskedni akart a klasszikusabb battle royale élmény rajongóinak, de az új játékmód mostanra elszivárgott.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone fejlesztői szeretik frissen tartani a játékot különböző időszakos játékmódokkal. A múlt héten is bekerült egy ilyen BR Trios Classic néven, amire háromfős csapatokban jelentkezhettünk, és ahol a Warzone különlegességeit mind kikapcsolták. Nem volt Gulag, nem volt loadout vásárlás, és ha meghaltál, akkor véget ért a móka. 

Hirdetés

Egy szűk rétegnek jött csak be ez, de nekik nagyon. Számukra keserű reggelt hozott a kedd, amikor kikerült a BR Classic a kínálatból. Az Infinity Ward olyan gyorsan kukázta is a dolgot, amilyen gyorsan bevezette, ez pedig sok rajongót rosszul érintett. Valószínűleg nem ez volt a játék legnépszerűbb módja, de akik élvezték a véletlenszerű lootért kergetőzést, és a feléledés nélküli harc feszültségét, azoknak most maximum a játékváltás lehetősége maradt.

Biztosak vagyunk benne, hogy a fejlesztők hamarosan új dolgokkal fognak kedveskedni a Warzone rajongóinak, de a klasszikus battle royale szerelmeseinek egyelőre ennyi volt a móka. Persze még vissza is térhet ez a mód, ha a fejlesztők úgy gondolják. Ti szerettétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)