Hirdetés

Már elejétől végéig játszható a Dragon Age: Dreadwolf

|

Az RPG-sorozat következő részének fejlesztése fontos mérföldkőhöz ért.

Hirdetés

Nem a BioWare a játékipar leggyakrabban megnyilvánuló szereplője, de a háttérben azért több izgalmas projekt is formálódik az Anthem bukását csodával határos módontúlélő csapatnál. Gary McKay, a csapat ügyvezetője a hivatalos oldalon bejelentette, hogy a Dragon Age: Dreadwolf fejlesztése eljutott az alfa fázisig, így a játék az elejétől a végéig, teljes egészében végigjátszható - ez viszont még messze nem jelenti, hogy kész.

Mint írta, fontos pillanat ez, hiszen így elkezdődhet a látvány véglegessé csiszolása, a játékmenet elemeinek variálása, végelegesítése.

Hirdetés

Ahhoz, hogy minden a lehető legjobb legyen, a Community Council (közösségi tanács) tagjainak segítségét kérik, akik visszajelzéseikkel formálhatják a Dreadwolfot, a minőségellenőr csapat pedig belevág a kalandokba, hogy kiszűrje a hibákat, véleményezze a látottakat. Még alakulhat a történetmesélés, a karakterek, a párbeszédek, az átvezetők is.

McKay elmondta, hogy ezúttal ellátogathatunk Minrathous városába, ami a Tevinter Birodalom központja, egy mágikus hely, sokkal lenyűgözőbb, mint bármi a Dragon Age-ekben eddig.

Megjelenési dátum természetesen még nincs, de ha így áll a projekt, nem elképzelhetetlen, hogy a jövő év végén vagy akár 2024 elején már belevághatunk a kalandokba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)