Hirdetés

Már európai országokból is lehet regisztrálni a Sonynál a PS5-lottóra

|

Ott tart a konzolhiány, hogy a vásárlás lehetősége is szerencsejátékhoz kötött.

Hirdetés

Kétségtelenül csodálatos hobbi a gaming, de az utóbbi években meglehetősen nehézzé vált az élvezete a szükséges hardverek szűkös készlete miatt. A PlayStation 5 is azonnal hiánycikké vált megjelenése után, és sokan a mai napig arra várnak hogy végre elkölthessék pénzüket a Sony legújabb konzoljára.

A gyártó emiatt indította kezdeményezését, aminek köszönhetően az Egyesült Államokban élő játékosok regisztrálhattak a konzolvásárlás lehetőségének reményében. Ezt az akciót most Európára is kiterjesztették.

Hirdetés

Sajnos számunkra még mindig nincs kolbászból a kerítés. Egyelőre csak pár nyugat-európai országra vonatkozik a dolog, tehát az Egyesült Királyságra, Németországra, Franciaországra, Belgiumra, Luxemburgra és Hollandiára.

Aki az imént felsorolt országok valamelyikéből regisztrál, az megnyerheti (tehát nem garantált) a lehetőségét annak, hogy vásároljon majd egy PS5-öt közvetlenül a Sony-tól. Érdemes hozzátenni, hogy az értesítés megérkezése után hamar kell cselekedni, mert a vásárlási lehetőség nem él a végtelenségig, ráadásul az is megtörténhet, hogy az értesítő után az "elfogyott" üzenettel szembesül a jelentkező. Ebben az esetben mást nem lehet tenni, mint tovább várni türelmesen.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ha akad köztetek, aki a fenti országok valamelyikében él, az itt olvashat utána a dolognak. Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)