Hirdetés

Már fejlesztés alatt állhat a következő Halo játék

|

Egy jól ismert xboxos informátor úgy tudja, már a Halo sorozat hamarosan új résszel bővül.

Hirdetés

Attól óva intenénk a Halo rajongókat, hogy elkezdjék temetni az Infinite-et, ugyanis jó esély van rá, hogy ha valóban készül egy újabb Halo játék, csak egy spin-off projektről van szó. Nagyon korai lenne egy folytatás, és a 343 Industries egyébként is lelkesen szokott új Halo-variációkkal kísérletezni két nagy megjelenés között.

A Halo: Guardians és az Infinite között 6 év telt el, és azokban az években megjelent a Halo Wars 2, a Halo Wars: Definitive Edition, a Halo: Recruit és a Halo: Fireteam Raven, melyeken a 343 külsős csapatokkal együtt dolgozott.

Hirdetés

Ezt tudván a spin-off a legbiztosabb jóslat, de sajnos a pletyka szállítója, Jez Corden nem tudott pontosabbat mondani. A Windows Central szerkesztője és az Xbox Two podcast vezetője egy jól ismert informátor Xbox körökben, de az elmúlt években többször is lyukra futott. Ettől függetlenül ha ő pletykál valamit, arra a közönség odafigyel.

"Majdnem biztos vagyok benne, hogy a 343 már dolgozik egy másik Halo projekten, ami nem az Infinite-hez kötődik. Nem 100 százalék, de meglehetősen biztos."

- nyilatkozta a napokban. 

Ti milyen Halo játékot látnátok szívesen a jövőben? Jöhet egy újabb stratégiai próbálkozás?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)