Hirdetés

Már folyik a Metal Gear Rising: Revengeance PC-s tesztelése

|

Már nemegyszer került szóba, hogy a Revengeance PC-re is megjelenhet. Megérkezett hát a végső bizonyíték?

Hirdetés

A Konami új játékának PC-s verziója úgy tűnik már startra készen vár a fejlesztő csapat bázisán, ami azért érdekes, mert jelenleg csak konzolokra van bejelentve. Többször nyilatkozta azt, maga Hideo Kojima, hogy komolyan gondolkodnak egy PC-s kiadáson, de hivatalos bejelentés eddig nem történt. Az elmúlt hetekben a rajongók már kezdtek is lemondani a PC-s változatról, de egyszer csak Kojima megosztott a világgal egy képet, amin egy személyi számítógép monitora látszik, rajta a Metal Gear Rising: Revengeance egy Windows ablakban, futás közben.

Nemsokkal később a vezető programozó, Korekado Yuji igazolta, hogy a képen épp a játék PC-s tesztelése folyik, és egyetlen szóval sem említette, hogy azt, hogy csak az Xbox 360-as verzió fejlesztői eszközeivel megjelenített képet látnánk. Ezek szerint tényleg komolyan dolgoznak a játék windowsos változatán. Reméljük meg is jelenik, és nem a kukában landol majd a projekt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)