Hirdetés

Már formálódik az Assassin's Creed mozi

|

A Ubisoft boldogan világgá kürtölte, hogy társfinanszírozót találtak az Assassin's Creed mozihoz és már gőzerővel a szkriptre koncentrálnak.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy partnerséget kötött a New Regencyvel és közös erővel formálódik olyanná az Assassin's Creed mozi forgatókönyve, ami méltó a céghez és természetesen a nagy sikerű játéksorozat minőségéhez, szelleméhez. A Ubisoft hivatalos közleménye szerint azért a News Regencyre esett a választás, mert igazi tehetséggel megáldott filmes szakemberek vezetik a társaságot és pont azt az értéket képviselik, ami fontos a Ubi számára is.

A Ubisoft Motion Pictures kötelékébe tartozó Jean-Julien Baronnet szerint a cég rendkívül odafigyel arra, hogy olyan magas minőségű alkotást készítsenek el, ami tiszteletben tartja és tovább viszi a videójátékokból megismert Assassin's Creed univerzumot. A jelenlegi, hivatalos álláspont szerint a főszereplő Michael Fassbender (X-Men: Az elsők, Prometheus, A szégyentelen) lesz, de sem a történetről, sem a várható megjelenésről nem hallottunk még semmit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)