Hirdetés

Már grállovagként is kaszabolhatunk a Warhammer: Vermintide 2-ben

|

A mai napon a Warhammer: Vermintide 2 megkapta a Grail Knight bővítményt, új időjárási elemekkel is színesedett a játékmenet.

Hirdetés

Eltartolt a Warhammer: Vermintide 2 harmadik szezonja, ami több újítás mellett elhoztott egy új karriert (ezek tulajdonképpen fejlődési ágak) az egyik hős számára. Erre a játék megjelenése óta ezidáig egyetlen egyszer sem volt példa. 

Hirdetés

Sokak kedvenc Vermintide 2 karaktere, Marcus Kruber immár a Bretonnian Grail Knight karrierágat is választhatja a játékban, ami nem csak exkluzív öltözékekkel látja el a hőst, hanem bizony új kardok és pajzsok is elérhetővé válnak a számára, illetve nyilván megnyílik egy teljesen új fejlődési ág is. A Season 3 ezen felül különböző időjárási elemekkel is bővítette a Vermintide 2-t: immár az összes szabadtéri küldetés során eleredhető az eső, elkezdhet hullani a hó, vagy épp köd fedheti el a játékteret. 

A Warhammer: Vermintide 2 harmadik szezonja egyelőre csak PC-n elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)