Hirdetés

Már hivatalosan is készül Hideo Kojima következő játéka

|

A Kojima Productions új fejlesztőket keres a titokzatos projekthez.

Hirdetés

Megosztó a Metal Gear széria atyjának, Hideo Kojimának a legutóbbi játéka, a Death Stranding, azonban az elvitathatatlan, hogy egyedi lett (2020 júliusa óta pedig már elérhető PC-re is az eredeti platform, a PlayStation 4 mellett).

Kojima rajongói türelmetlenül várják, hogy kiderüljön, min dolgozik az ismert fejlesztő - főleg, hogy az utóbbi hónapokban felmerült a Death Stranding folytatásának lehetősége, illetve a korábbi horrorjátékokkal kapcsolatos nyilatkozata után a rémisztő mangáiról ismert Junji Itóval való társalgása is egész más megvilágításba került. 

Hirdetés

Kojima következő játéka ugyan még nem mutatkozott be, viszont a Kojima Productions hivatalosan is elismerte, hogy már készül a következő projektjük, méghozzá néhány álláshirdetésen keresztül. A csapat Twitteren hívta fel a figyelmet arra, hogy már dolgoznak az új játékukon, amelyhez tehetséges munkatársakat keresnek a tokiói stúdiójukba. A cég többek között különböző programozókat, művészeket, írókat és producereket keres, a legfőbb kitétel pedig a folyékony japán nyelvtudás. 

A hirdetések leírásai nyilván nem sok konkrétumot árulnak el a titokzatos projektről, azt viszont talán érdemes lehet megjegyezni, hogy az író követelményei között szerepel a mangákban vagy regényekben való jártasság, így az is lehet, hogy Kojima újdonsága egy JRPG lesz - vagy legalábbis sokat meríthet a japán kultúrából. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)