Hirdetés

Már idén kapunk új Marvel's Spider-Man játékot PS5-re

|

A Spider-Man: Miles Morales inkább tűnik önállóan futtatható kiegészítőnek, mint teljes értékű folytatásnak, de így is nagyon várjuk.

Hirdetés

Az Insomniac Games a PlayStation 4 egyik legjobb és legnépszerűbb játékát hozta össze a Marvel's Spider-Man képében, amelyben ugyan a közismert Peter Parker volt a középpontban, de már bemutatkozott a következő hálószövő generáció is Miles Morales személyében.

Hirdetés

Valószínűleg nem vagyok egyedül azzal a gondolattal, hogy örömmel próbálgattam volna Miles fejlődő képességeit is, azonban erre a legelső játék nem adott sok lehetőséget. Na de majd a következő!

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales PlayStation 5-re lett bejelentve és még idén, az ünnepek alatt lecsaphatunk majd rá. Egyelőre nem árultak el róla többet, de gyanítjuk, hogy még nem egy teljes értékű folytatást kapunk, inkább olyasfajta önálló tartalom lehet ez, mint amilyen az Uncharted: The Lost Legacy is volt. Íme a kedvcsináló hozzá: 

Amint több is kiderül a Marvel's Spider Man: Miles Moralesről, azonnal jelentkezünk. Ha pedig többet akartok megtudni az ijfú Pókember képregényes múltjáról, akkor ajánljuk figyelmetekbe Miles Moralesről szóló magyarázó videónkat:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)