Hirdetés

Már ingyenes a The Chronicles of Spellborn

|

A tervezettnél jóval előbb vált ingyen játszhatóvá a

Hirdetés

Az Unreal Engine 2.5 segítségével életre keltett The Chronicles of Spellborn csillaga sosem ragyoghatott igazán fényesen, lévén nem a "Mindent leölök, ami mozog."-elvet valló vérpistikék számára készült.



A Jesper Kyd zenéjével hangszerelt alkotás talán legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy nem a minél nagyobb számban levágott röfimalacok és egyéb állatkák levágása, lelki nyomorékká tett kezdő játékosok bedarálása révén szereznek tapasztalatot karaktereink. Feladatokat kell megoldani, küldetéseket teljesíteni, egyenként kibontani a történet fonalának szálait, ahogy egy igazi szerepjátékhoz illik. Nem véletlen hát, hogy az oktalan barmok módjára tülekedő tömegek elkerülték a játékot.
Így esett meg, hogy a kiadó végül úgy döntött, 2010 elejétől ingyenessé teszi a játékot, hátha többen kapnak akkor kedvet hozzá.



Jó hír lehet a türelmet hírből sem ismerő egyedeknek, hogy a mikrotranzakciós változat megjelenését jóval megelőzve, már most ingyen letölthető a The Chronicles of Spellborn kliense, s havidíjat sem kell fizetnünk. A kiadó szerepét betöltő Acclaim a játékosok kívánságainak meghallgatására, s a használható ötletek megvalósítására kívánja felhasználni az előttünk álló hónapokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)