Hirdetés

Már ingyenesen is ki lehet próbálni a PlayStation Plus Extrát és Premiumot

|

A Sony elérhetővé tett egy próbaidőszakot a PlayStation Plus magasabb kategóriáiban.

Hirdetés

A Microsoft Game Pass szolgáltatásához hasonló ajánlattal állt elő a Sony is a PlayStation Plus átalakításával, amely ennek köszönhetően egy rakás videojátékot kínál a pénzünkért cserébe, persze a felhozatal és az ár is attól függ, hogy melyik előfizetői csomagra ruházunk be.

A legmagasabb kategóriák, azaz a PlayStation Plus Extra és a PlayStation Plus Premium: előbbiben egy több száz címet felvonultató katalógushoz férhetünk hozzá, utóbbi pedig mindezt megfejeli klasszikus játékokkal is. Mi is igyekeztünk bemutatni nektek részletesen, hogy miért érdemes odafigyelni a Sony szolgáltatására, de a vállalat most bevetett még egy eszközt a játékosok meggyőzésére. 

Hirdetés

A PS Plus Extra és Premium szintek mostantól tartalmaznak egy hétnapos ingyenes próbaidőszakot, azaz egy héten keresztül próbálgatható lesz a szolgáltatás, mielőtt legombolná a cég az előfizetői díjat. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a próbaverziók nem állnak rendelkezésre külön-külön, hanem arról van szó, hogyha kiválasztjuk a havi, háromhavi vagy éves opciót, akkor megkapjuk ezt is. Ugyancsak lényeges részlet, hogy ez csak az új előfizetők számára lehetőség, a már meglévők nem tudnak élni vele. Az sem elhanyagolható részlet, hogy a PlayStation magyar honlapján egyelőre még nem jelent meg az opció, de remélhetőleg hamarosan nálunk is élesedni fog. 

A Sony általános szerződési feltételei egyértelművé teszik, hogy a próbaidőszak lejárta előtt ingyenesen lemondható az előfizetés, viszont aki ezt elmulasztja, annak felszámításra kerül a kiválasztott díj egészen addig, amíg lemondásra nem kerül a csomag. Tekintve, hogy júliusban is egy rakás játékkal bővül a kínálat - többek között a Stray, a Final Fantasy VII Remake, valamint számos Assassin's Creed epizód is -, érdemes lehet pár napig belekóstolni a szolgáltatásba. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)