Hirdetés

Már iOS-en is működik az Xbox felhőszolgáltatása – legalábbis részben

|

Sajnos a cloud gaming még mindig nem érhető el úgy a platformon, ahogy Androidon, de legalább alternatív módon használható, és még csak ügyeskedni sem kell.

Hirdetés

Komoly frissítést kapott az iOS-es Xbox alkalmazás, mellyel világszerte elérhetővé vált a távoli játék lehetősége minden iPad- és iPhone-felhasználónak. Az iOS-hez készült appot a fejlesztők teljesen átalakították, így az tökéletesen illeszkedik dizájnban a többi felülethez, és játszhatunk segítségével xboxos játékainkkal. Ehhez azonban szükségünk lesz egy Xbox One-ra is.

Hirdetés

A Remote Play hasonló elven működik, mint a PlayStation 4-es megfelelője, azaz a bekapcsolt konzolon futó játékokat érhetjük el, és az Xbox One-t használhatjuk szerverként. 

A The Verge jelentése szerint a Microsoft jelenleg nem tervezi, hogy iOS-re vigye a cloud gaming szolgáltatást, ami azt jelenti, hogy a belátható jövőben az almás tábornak szüksége lesz Xbox konzolra a játékstreameléshez. Természetesen a funkciót Xbox Series gépekkel is lehet majd használni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)