Hirdetés

Már játszható a Hogwarts Legacy többjátékos modja

|

Elindult a HogWarp - Hogwarts Legacy Multiplayer mod korai hozzáférése, új videókat is kaptunk.

Hirdetés

A Hogwarts Legacy még valószínűleg sokáig lefoglalja majd azt a cseppet sem kevés embert, akik befizettek rá, előbb-utóbb azonban biztosan elfogy a sztori, kifutnak a mellékküldetések és pipa kerül az utolsó begyűjthető tárgyak mellé is.

Hivatalos megjelenés utáni tartalmakat ugyan a jelek szerint sajnos nem kapunk, a rajongói modokra azonban szerencsére most is számíthatnak a PC-s varázslótanoncok. A műfaj egyik legígéretesebb nevezője a népszerű Skyrim Together készítője által kalapált multiplayer üzemmód, amit már pár nappal a játék megjelenése után beharangozott a fejlesztő.

Hirdetés

A jó hír, hogy a HogWarp - Hogwarts Legacy Multiplayer címen futó projekt most ismét hallatott magáról, nem is akárhogyan: a szerző máris elindította a mod korai hozzáférésű változatát. Ennek öröméül két új kedvcsinálót is kaptunk. Az elsőben 10 roxforti diák kergetőzését láthatjuk, a második pedig a ruházatok szinkronizációját villantja meg, ami nem mellesleg a transmog funkciót is támogatja.

A rossz hír viszont az, hogy egyelőre csak azok vághatnak bele a csapatos mókába, akik hajlandóak kinyitni a pénztárcájukat. A fejlesztő Yamashi a Patreonon kínálja az early access tagságot, a legolcsóbb csomag havi 4600 forintba kerül, de további extrákért (pl. hozzáférés a test buildekhez, nyilvános szerverek hostolása) a havi 9400 forintos High Otter és a havi 22 600 forintos King Otter tierekre is befizethetünk.

Nem kell azonban megijedni, a HogWarp - Hogwarts Legacy multiplayer mod végleges kiadása továbbra is ingyenesnek ígérkezik, így idővel mindenki térítésmentesen részesülhet majd a jóból. Addig pedig érdemes figyelemmel kísérni a Hogwarts Legacy egy másik ígéretes modját is, amely a VR-üzemmódot csempészi be az Avalanche Software játékába.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)