Hirdetés

Már játszható a The Elder Scrolls Online új kiegészítőjének prológusa

|

Vészesen közelít a Dark Heart of Skyrim sztoriszál vége, amit a Markarth DLC hoz el a The Elder Scrolls Online-ba.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online a Greymoor kiegészítővel indította be a Dark Heart of Skyrim történetet, ami a kalandozókat a jól ismert havas régióba kísérte. Az egész évben tartó kampánynak azonban hamarosan vége a Markarth DLC érkezésével. A csomag egy veszélyes új helyszínnel, a Reachcsel érkezik, ami tele lesz új főellenségekkel, egy szóló arénával és számtalan feltárható titokkal.

Hirdetés

A Markarth DLC valamikor a mai nap folyamán fog felkerülni a tesztszerverekre, a sztorit felvezető küldetések pedig már ma elérhetőek az ESO-ban. Akinek megvan legalább a játék alapverziója, az a Crown Store-ból indíthatja is a kalandot.

A fenti videóban a fejlesztők mesélnek a Skyrim történetszál végéről és a következő hónapokban várható eseményekről. Aki szeret képben lenni a The Elder Scrolls Online történéseivel kapcsolatban, az mindenképpen pörgesse végig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)