Hirdetés

Már javában készül a The Crew sorozat folytatása

|

A The Crew 2-t folyamatosan frissíti a Ubisoft, de közeledik a váltás ideje.

Hirdetés

A 2018-ban megjelent The Crew 2 nem volt egy kifogástalan játék, de egyedi élményt kínált azzal, hogy nem csak autókat vezethettünk benne, hanem motorokat, repülőket és vízi járműveket is. Az elmúlt években a Ubisoft folyamatosan adta ki hozzá az újabb és újabb frissítéseket, amik járműveket, új versenytípusokat, új kihívásokat hoztak - a legújabb nagyjából egy hete jelent meg.

2021 nyaráig több mint 30 millió játékos próbálta ki a sorozat valamelyik részét, ami a Ubisoft számára egyértelművé tette, hogy érdemes energiát fektetni a fejlesztésbe - egyúttal azt is, hogy van értelme egy harmadik résznek.

Hirdetés

Az Insider Gaming arról írt, hogy Project Orlando munkacímmel készül a The Crew Motorfest, a sorozat következő, teljes értékű epizódja. Ezt egy adatbányász derítette ki, a bizonyítékként szolgáló képet pedig a Twitter a jogtulajdonos kérésére eltávolította, ami csak megerősíti az értesülést.

Eredetileg DLC-nek szánták, viszont a fejlesztés közben akkorára nőtt, hogy önálló játékként fogják kiadni. Egy vadonatúj motor fogja működtetni, az eseményeknek pedig Oahu szigete ad majd otthont. Könnyen elképzelhető, hogy ez lesz a Ubisoft egyik, nyáron bemutatkozó újdonsága - valamilyen meglepetéssel mindenképp készül a kiadó.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)