Hirdetés

Már javában készül az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

|

Úgy hiányzik egy belevaló szimulátor a játékosoknak, mint az éhezőknek egy falat kenyér, talán az 1C Company bejelentése kitölti a tátongó űrt.

Hirdetés

Az IL-2 Sturmovik szülőatyjának számító 1C Company ezúttal nem egyedül kíván belevágni egy új rész fejlesztésébe. Segítségül hívja a Rise of Flight: The First Great Air War készítőjét, a 777 Studios-t, hogy együtt, az 1C Game Studios név zászlója alatt új szintre emelhessék a repülőszimulátorokat.

A két csapat "nászából" kerül majd ki a most bejelentett IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, amely történetét tekintve a második világháború keleti frontjára összpontosít, időrendben 1942-43 környékén járunk. A játékmenetben újraélhetjük a döntő fontosságú sztálingrádi csatát, egy és többjátékos küldetések is várnak ránk.

Nikolay Barysnikov, az 1C Company fejese elárulta, hogy a 777 Studios segítségével a Battle of Stalingrad lesz a következő lépcsőfok repülőgép szimulátorok történelmében. Bár a csapat már kinőtte magát, továbbra is bizonyítani fogják, hogy odafigyelnek a részletekre és odaadással végzik munkájukat. Nikolay továbbá kijelentette, hogy a két stúdió partnerségének köszönhetően a repülőgép szimulátorok egy új korszaka nyílik meg.

A jelenlegi álláspont szerint az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad kizárólag PC-re szárnyal majd valamikor 2014-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)