Hirdetés

Már jön is az első Call of Duty: Vanguard ingyenes hétvége

|

Alig két hete jelent meg a legújabb CoD, de már most mindenki elviheti egy próbakörre.

Hirdetés

Nagyon finoman fogalmazva sem a Call of Duty: Vanguard lett a sorozat legkiemelkedőbb darabja. Sem a kritikusoknál, sem a kasszáknál nem robbant nagyot a lövölde. Egy korrekt, semmi különlegeset nem mutató játékot kaptunk, ami nem jobb vagy (sokkal) rosszabb egy átlagos Call of Duty-nál. Az ilyesmire szokták azt mondani, hogy tisztességes iparosmunka.

Tekintettel arra, hogy a CoD közösségének jelentős hányada elintézte a Vanguardot egy legyintéssel vagy vállrándítással, teljességgel érthető, hogy a botrányt botrányra halmozó Activision ilyen korán beindítja az ingyenes hétvégék sorát.

Hirdetés

Persze az ingyenes játékalkalmak gyakorlata nem újdonság, a korábbi Call of Duty részeket is többször elérhetővé tették ilyen formában. Az első ingyenes Vanguard hétvége ma este, pontosan 19:00-kor indul, és november 22-ig, azaz hétfő este 19:00-ig tart majd.

Ez alatt az idő alatt mind a PC-s, mind a konzolos tábor lövöldözhet egy sort az új fegyverekkel, meglátogathatja a Vanguard többjátékos pályáit, és mehet egy kört a tucatnyi új operátorral. A teljes többjátékos mód elérhető lesz a hétvégén, de a kampány és Zombies részlegek zárva maradnak előttük.

Akik konzolon akarnak lövöldözni, azoknak el kell majd navigálniuk az adott platform üzletébe, és onnan lehúzniuk a Vanguard Free Access verziót. A PC-s tábornak a Battle.netben kell majd keresnie a Play Free opciót.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)