Hirdetés

Nem is gondolnád, milyen hamar megjelenhet a Mortal Kombat 12 vagy az Injustice 3

|

Kiderült egy-két részlet a NetherRealm Studios következő projektjéről.

Hirdetés

Valamin lázasan dolgoznak a NetherRealm Studios munkatársai, de a stúdiót vezető Ed Boon még nem volt hajlandó elárulni, hogy konkrétan mi az. Elképzelésünk viszont már van róla neki köszönhetően, ugyanis amikor a közelmúltban rákérdeztek nála, hogy mi lesz a következő címük, Boon azt találta mondani, hogy vagy a Mortal Kombat 12 vagy az Injustice 3

A fejlesztő ennél többet nem volt hajlandó elárulni, és mivel jó előre kihangsúlyozta, hogy a NetherRealm Studios semmit sem fog bemutatni a The Game Awards 2022 során, így Geoff Keighley műsorából sem derült ki semmi arról, hogy min ügyködnek. Néhány extra információ azért befutott. 

Hirdetés

Ed Boon szerencsére meglehetősen gyakran használja a Twittert, előszeretettel tartja itt a kapcsolatot a rajongókkal, ennek pedig megvan az a haszna, hogy néha elárul egy-két új részletet is. A minap például egy kérdezz-feleleket tartott, amelynek keretében az egyik felhasználó arra volt kíváncsi, hogy nagyjából mikorra számíthatunk a következő projektre, mire az volt a trükkös válasz, hogy erre nem kellene válaszolnia, de a 2023 azért bekerült a szavak közé. Mivel a játék ezek szerint jövőre fog megjelenni, természetesen volt, aki arra volt kíváncsi, hogy a következő fél éven belül megejtik-e a nagy bejelentést, mire Boon azt felelte: valószínűleg.

Bár azt még nem tudni, hogy a Mortal Kombat 12-ről vagy az Injustice 3-ról van-e szó, az viszont megerősítésre került, hogy bármelyik is lesz, a NetherRealm nagyon sokáig fogja gondozni. Valaki ugyanis azt tudakolta meg, hogy a Mortal Kombat 11 támogatása miért ért hamarabb véget, mint tervezték - Boon szerint az MK11 volt a legtovább támogatott játékuk eddig, a következő projektjüket pedig még ennél is hosszabb ideig tervezik pátyolgatni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Boon válaszaiból egyébként olyan érdekességek is kiderültek, mint hogy: mókásnak tartaná, ha Kratos bekerülne a Mortal Kombat 12-be; Tremor még vissza fog térni a széria jövőjében; nagyon szerették volna Michael Myerst használni, de a jogok birtoklói nem engedték; ha lesz új Injustice, Beast Boy jó eséllyel benne lesz; Homelander tökéletes vendégkarakter lenne.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)