Hirdetés

Már készül a következő Battlefield, sokat tanultak a fejlesztők a hibáikból

|

Nem lesz a Battlefield 2042 a sorozat minden további játékának alapja.

Hirdetés

Félkészen, számos, a rajongók által kedvelt funkció nélkül, elbaltázott döntések következményeit magán viselve jelent meg tavaly év végén a Battlefield 2042, ami még öt hónap elteltével sem nyújtja a franchise részeitől elvárható élményt. Az Electronic Arts sem tagadja, hogy csalódott, bár a részvényesek felé még azt kommunikálja, hogy a játék a körülmények áldozata lett.

Mindenesetre nem okoz nagy meglepetést az a megbízható forrásból származó értesülés, hogy a sorozat következő részében sok minden úgy lesz, ahogy rég volt, és nem úgy, ahogy a 2042-ben.

Hirdetés

A hiteles besúgókkal kapcsolatban álló Tom Henderson szellőztette meg, hogy az Electronic Artsnál már dolgoznak a következő Battlefield játékon, amely egyelőre természetesen még az előkészítési fázisban jár, de a tervek szerint a modern időkben vagy a közeljövőben fog játszódni. Annyit hallott még róla, hogy a jelenleg legfrissebb rész megjelenését követően "értékes leckéket" kapott a csapat, sok változást visszafordítanak majd, és az eddigi tervekkel ellentében nem használják a 2042-t alapként a későbbi játékokhoz. Teljesen értjük, miért.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A DICE egy része folytatja a tavalyi Battlefield fejlesztését, bővítését és megváltoztatását, új fegyverek, módok, pályák és egyéb tartalmak érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)