Hirdetés

Már készül a következő Cobra Kai videojáték

|

A Cobra Kai 2: Dojos Rising követi a Netflix sorozatának eseményeit.

Hirdetés

2020-ban rajtolt el a Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, amelyet A karate kölyök filmeket folytató sikersorozat, a Cobra Kai ihletett. Az izgalmas beat 'em upban nyolc játszható karakter, kooperatív többjátékos mód, ütős kombók, fejlődés, ultimate támadások és hasonló finomságok voltak. Időközben folytatódott a Netflix szériája, nemrég már az ötödik évad előzetesét és premierdátumát kaptuk meg, szóval bőven volt alapanyag egy újabb videojáték megihletésére.

Hirdetés

A GameMill Entertainment kiadó és a Flux Games fejlesztőcsapat bejelentették a Cobra Kai 2: Dojos Risingot, amelyben folytatódik Daniel LaRusso, Johnny Lawrence és John Kreese rivalizálása. A játékban választanunk kell egy dódzsót (Eagle Fang, Cobra Kai, Miyagi-Do), és össze kell állítanunk a legerősebb csapatot, hogy a csúcsra törve karatebajnokokká váljunk. A GameMill szerint számíthatunk sztorimódra, show legjobb pillanatait felelevenítő Cobra Classics játékmódra, 28 játszható és egyedi képességekkel rendelkező karakterre, fejlesztésekre, online bajnokságra is. Képeket és videókat nem kaptunk, de már frissítik a hivatalos honlapot, szóval csak idő kérdése.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

A Cobra Kai 2: Dojos Rising várhatóan valamikor idén ősszel fog megjelenni PC-re (Steamen), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)