Hirdetés

Már készül a következő Fallout játék?

|

A Bethesdát nemrég megszerző Microsoft egyik vezetője lehet, hogy izgalmában elkotyogta, hogy a Fallout 5, vagy valami más készül a színfalak mögött.

Hirdetés

Amellett, hogy a sokéves részeket is még mindig nyüstölik a játékosok, a Bethesda új szerepjátékainak megjelenése is kisebb ünnep szokott lenni az RPG-rajongók körében.

Ezek közül kettőről is tudjuk, hogy valamikor megérkezik majd, de úgy tűnik, a Starfield és a The Elder Scrolls VI után is lesz mit várni. Ha nem csak egy Xbox-fejes nyelvbotlásáról van szó, akkor a következő Fallout is tervben van.

Hirdetés

Az Xbox gaming szolgáltatásokért felelő igazgatója, Ben Decker adott nemrég egy interjút a GamesRadar+-nak, amiben a cég elsőszámú prioritásának számító Game Pass előfizetésről volt szó. A beszélgetésből kiderült, hogy a Microsoft által végzett felmérés alapján a megkérdezettek hatvan százaléka az előfizetés egyik legnagyobb előnyének tartja, hogy rendkívül sokféle játék érhető el a felhozatalban, ahogy az is szóba került, hogy a felhasználók értékelik, hogy nem váratják meg őket és rögtön rátehetik a kezüket az újdonságokra.

"A megkérdezettek 55 százaléka azt mondta, a legfőbb ok, amiért feliratkoztak, az, hogy új játékokat kapjanak a megjelenéskor, az első naptól elérhető tartalom. Ezért is fektettünk be úgy, ahogy. Az Xboxot és a Bethesdát is beleértve 23 stúdiónk van, akik a Halón, a Forzán, a Fallouton, és új IP-n is folgoznak, amikről még nem meséltünk nektek és le fog tőle esni az állatok. És mindez elérhető lesz a Game Passben az első naptól kezdve" - mondta Decker.

A Halo: Infinite és a következő Forza Motorsport fejlesztéséről eddig is tudtunk, egy új Fallout elkészítéséről viszont eddig senki nem beszélt és ugyan logikus, hogy egy ekkora  szériát nem hagy parlagon a jogtulajdonos, az is érthető volt, hogy a fent említett Starfield és TES VI kettőse még sokáig le fogja kötni a Bethesdát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Persze ahogy az Xbox szolgáltatásokért felelős vezetője is kiemelte, számos más stúdió áll rendelkezésükre, hogy megbízzák egy új atomháború utáni kaland készítésével, így az Obsidian is, akiknek a Fallout: New Vegast is köszönhetjük.

Amennyiben Decker nem csak véletlenül szólta el magát és a közeljövőben tényleg leleplezik a sorozat következő részét, az Xbox hagyományos E3-as előadása, ami ezúttal csak digitális formában kerül megrendezésre, kiváló alkalom lenne erre.

Ti mit gondoltok, a Microsoft meghagyja a Bethesdának a következő Fallout készítését, vagy másik stúdióra bízzák a széria folytatását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)