Hirdetés

Már készül a következő Tony Hawk's Pro Skater?

|

Váratlan helyről hallottunk a sorozat folytatásáról.

Hirdetés

Nagyon sokat kellett várnunk, de végre egy olyan játékkal bővült a Tony Hawk's Pro Skater sorozat, amire mindenki büszke lehet. Igaz, hogy a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 az első két játék remake-jeit hozta el nekünk, de olyan minőségi lett, hogy akár először találkozott valaki velük, akár régről ismerte őket, ugyanolyan élvezettel vághatott bele a deszkázásba.

Sajnos az Activision minden csapatát ráállította a Call of Duty sorozatra, a THPS 1+2-t fejlesztő Vicarious Visionst pedig a Diablo II: Resurrected fejlesztéséhez irányította, így ha készül is új játék vagy remake-csomag (a harmadik és negyedik részt is szívesen látnánk, az Undergroundokról nem is beszélve), nem tudjuk, ki csinálhatja.

Hirdetés

Úgy néz ki, a CKY dobosa és Bam Margera bátyja, Jess Margera elszólta magát, amikor a Behind Closed Doors podcast során arról beszélt, hogy fellépési lehetőségek hiányában videojátékos licencekből szereznek bevételt, és az új THPS játékon is dolgoznak. Bár az interjú még áprilisban készült, biztosan nem a THPS 1+2-re gondolt, mert annak kapcsán elmondta, hogy a fia PS5-ön játssza.

Vajon újabb remastert, remake-et, vagy egy teljesen új játékot kapunk? Te minek örülnél a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)