Hirdetés

Már készül a következő Wolfenstein?

|

A MachineGames egy új álláshirdetést adott fel, amelyből úgy tűnik, hogy már keményen dolgoznak a legújabb AAA projektjükön.

Hirdetés

A MachineGames 2014-es bemutatkozása, a Wolfenstein: The New Order zseniálisan lehelt új életet a franchise-ba, amit a kitartó sikereknek köszönhetően a mai napig ők egyengetnek tovább.

A sorozat legutóbbi része, a 2019-es Youngblood óta nem hallottunk sokat a folytatásról, viszont a csapat legújabb álláshirdetéséből akár arra is lehet következtetni, hogy már zajlik a fejlesztés.

A ZeniMax saját állásportálján jelent meg az a hirdetés, melyben a MachineGames csapata egy AI programozót keres egy egyelőre meg nem határozott AAA projekthez.

Hirdetés

A hirdetés szövege szerint előnyben részesítik majd az olyan jelölteket, akiknek van tapasztalta mind az embereket helyettesítő botok, mind pedig a játékos segítő NPC-k programozásában, tehát nagy valószínűséggel olyan játékhoz keresnek embert, ahol az egyjátékos mód is nagy szerepet játszik majd.

Egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy melyik játékról van szó, viszont a Bethesda korábban beszélt arról, hogy feltétlenül folytatni akarják a Wolfenstein-szériát, illetve a MachineGames még év elején jelentette be, hogy egy Indiana Jones játékon is dolgoznak, így ezek közül bármelyikről lehet szó.

Ezen kívül még talán valamilyen vadi új Quake projekt is szóba jöhet, hiszen az első részhez fejlesztett pályacsomagok révén van egy kis tapasztalatuk a sorozattal, de az eddigi bejelentések alapján erre kisebb az esély.

Ti milyen sorozatot néznétek meg a leginkább a MachineGames gondozásában?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)