Hirdetés

Már készül a The Evil Within fejlesztőnek következő játéka

|

Miközben a Ghostwire: Tokyo utolsó simításait végzi a Tango Gameworks, egy kisebb csapat a stúdió negyedik játékát készíti elő.

Hirdetés

Túlzás lenne azt állítani, hogy az Xbox kimondottan a Távol-keleti piacra fókuszáló prezentációja a Tokyo Game Show során bővelkedett volna szenzációs bejelentésekben, de néhány érdekesebb információmorzsát azért elhullajtottak az előadók. Ilyen volt például a Phil Spencer és a Tango Gameworks élén álló játékfejlesztő legenda, Shinji Mikami (többek között a Resident Evil atyja címet is jogosan birtokolja) közötti beszélgetés is.

Ebből kiderült, hogy a 2022 tavaszára csúszott, akkor még csak PS5-re és PC-re (az xboxos változat várhatóan legalább egy évet késik majd ehhez képest) érkező Ghostwire: Tokyo mellett már zajlanak egy másik projekt munkálatai is.

Hirdetés

Ez utóbbi annyira korai stádiumban van még, hogy nem is kerülhetett sor hivatalos bejelentésre, mindössze annyit árult el Mikami, hogy John Johanas, a The Evil Within 2 rendezője tartja kezében a gyeplőt. Johanas 2010-ben csatlakozott a Tangóhoz, munkáját az első The Evil Within vizuális effektjeivel kezdte, majd az emlékezetes túlélőhorror DLC-inek dirigálásával folytatta.

Mikami hozzá hasonlóan szóba hozta Kenji Kimurát is, a Ghostwire: Tokyo projektvezetőjét, kettejükkel demonstrálva, hogy a stúdióban uralkodó hitvallás szerint inkább előbb, mint utóbb kell lehetőséget adni a fiatal fejlesztőknek arra, hogy alkothassanak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Johanas új játéka ugyanakkora eséllyel lehet a The Evil Within széria harmadik része, mint egy új IP. Ti melyiknek örülnétek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)