Hirdetés

Már készül az Among Us eddigi legnagyobb pályája

|

A fejlesztők elkezdték belengetni az Among Us következő nagyobb frissítésének ékkövét.

Hirdetés

Az Among Us még mindig az internet kedvenc játéka, köszönhetően a körülötte kialakult streamerkultúrának, és az általa kínált könnyű, társas játékélménynek. Ettől függetlenül azt azért bevallhatjuk, hogy tartalom tekintetében nem az Among Us a világ legbőségesebb többjátékos címe, de az InnerSloth már dolgozik a bővítéseken.

Hirdetés

Jelenleg három pálya létezik: a The Skeld nevű űrhajó, a MIRA HQ nevű felhőkarcoló és a Polus bolygó egyik kutatóbázisa. Most még a Polus a legnagyobb játszótér, de a kínálat hamarosan bővülni fog egy még az utóbbinál is nagyobb helyszínnel, legalább Puff, az InnerSloth társalapítójának állítása szerint.

Mivel már beszélnek a negyedik pályáról, így számíthatunk rá, hogy valamikor a közeljövőben be is fog futni. Sajnos dátumot vagy konkrétumokat nem tudunk, de remélhetőleg nem várnak sokat a részletes bemutatóval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)