Hirdetés

Már készül egy Resident Evil Village mod, ami TPS-t csinál a játékból

|

A FPS nézetnek megvan az az előnye, hogy segít átélni az eseményeket és az egész világ hangulatát. Ettől függetlenül vannak, akik a klasszikus külső nézetet preferálják.

Hirdetés

Az éjjel megérkezett végre a sokak által toporzékolva várt Resident Evil Village, ami ugyan nem lett tökéletes, de HP minden lelkifurdalás nélkül rá tudta ütni a megfelelt plecsnit, és azóta is áradozik róla.

A következő napokban és hetekben várhatóan sokan pörgetik majd a kalandot, de még így sem lesz mindenki boldog, mivel egy kötelezően FPS nézetben játszandó címről van szó, ami még nem nevezhető a széria szerves részének, bár egy negyed évszázados sorozat esetében a folyamatos megújulás nem bűn. Bárhogy is, a modderek azokra is gondolnak, akik inkább külső nézetes játékként szerették meg a Resident Evilt.

Hirdetés

Egy DarknessVailtier néven működő modder éppen egy TPS átalakításon dolgozik, ami ugyan nem lesz egyszerű, de az első bemutatóvideó alapján lehetetlennek sem tűnik. Már csak egy fejre és arcra lesz szüksége főhősünknek (ami ugyebár külön érdekes, hiszen Ethan Winters a játékban egyszer sem mutatja meg az arcát).

A játék demójának megjelenése utáni órákban már számtalan mod készült a cucchoz, így a Nexusmods Resident Evil Village részlege tele van fura extrákkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)