Hirdetés

Már készülhet a következő nagy Alien játék, ami remélhetőleg végre nem bukik nagyot

|

Az elmondottak és az ipari trendek alapján nem tűnik légből kapott ötletnek az, amiről most egy szivárogtató beszélt.

Hirdetés

Az Alien franchise videojátékos mellékágai nem voltak kifejezetten emlékezetesek. Születtek nagyon jók, meglehetősen rosszak, és még olyanok is, amik annak ellenére tűntek el a semmiben, hogy egyébként nem volt nagy probléma a minőségükkel. Hogy ebből a három kategóriából a Marathon melyikhez fog tartozni, az kérdéses.

Az Insider Gaming egyik névtelen forrása szerint készül egy új, AAA Alien projekt, ami a Marathon kódnevet kapta.

Hirdetés

A játékkal kapcsolatban rengeteg megválaszolatlan kérdés merült fel, de azt legalább tudjuk, hogy jelenlegi generációs konzolokra, tehát PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül (alighanem PC mellett). Fejlesztői nem spórolnak a költségekkel, stílusában pedig a Dead Space-hez és a Resident Evilhöz lesz hasonló.

Ugyanakkor még azt sem tudni, hogy melyik csapat fejleszti a játékot, vagy melyik motort használják. Annyi kiderült, hogy egyelőre a 2023-as ünnepi időszakra lőnek a megjelenéssel, de ennél több nem ismert egyelőre.

A Dead Space-irány mostanában nagyon népszerű, így nem lepődnénk meg ha a fenti információk mind igaznak bizonyulnának, de mint minden pletykát, ezt is tessék kellő óvatossággal kezelni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)