Hirdetés

Már kétmillió eladott példány felett a GoW2

|

A Gears of War 2 megjelenése után több mint kétmillió eladott példánnyal ékeskedhet, derült ki előzetes felmérésekből.

Hirdetés

Előzetes kiskereskedelmi beszámolók alapján a Gears of War második epizódja megjelenése után több mint 2.100.000 vásárló pénztárcáját mozgatta meg világszerte, teljesítményével bekerült a legjobban teljesítő Xbox 360 címek díszes kompániájába. Amerikában körülbelül 1.400.000 példány talált gazdára, a maradék 700.000 egységet egyéb országokban fogyasztották el az éhező játékosok. Összehasonlításképpen, a Halo 3 megjelenésének első hetén 3.8 millió vásárlót kényszerített fizetésre. Fontos megjegyezni, Amerikában november negyedikén tartották a választásokat, ezért a Gears of War 2 megjelenését hetedikére csúsztatták, így a játék számára az első hét mindösszesen két napot jelent. Az említett két naptól 2.5 millió értékesített példányt várnak. Az előrejelzések szerint megjelenése utáni második hetében már 3.5 millió példányra kúszik fel értékesítési mutatója, ismét jegyezzük meg: a Gears of War 2 esetében két hét összesen kilenc napot jelent. Könnyen megeshet, hogy év végére túlszárnyalja az első epizód által felállított jelenlegi 5.2 milliós határt.

 

gow2b.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)