Hirdetés

Már kevés lehet az alap PS4 az új Call of Duty játékoknak

|

A kiadó figyelmezteti az 500 GB-os modell tulajdonosait, hogy a Warzone és a Black Ops Cold War legutóbbi frissítései miatt talán törölniük kell ezt-azt.

A Call of Duty-széria elképesztő tárhelyigénye valószínűleg már azoknak sem újdonság, akik nem játszanak a szériával. A 2019-es Modern Warfare és a tavaly megjelent ingyenes Warzone együttes mérete például több mint 170 GB, nemrég pedig újabb, 17 GB-os frissítés érkezett az utóbbihoz, valamint egy 10,5 GB-os az ősszel kiadott Black Ops Cold Warhoz.

A Warzone és a Cold War második szezonját elindító pakkok letöltéséhez legalább 100 GB szabad helyre van szükség, ami már az Activision szerint is problémás lehet az alap, 500 GB-os PlayStation 4-en, ha a Modern Warfare és a 100 GB-os Black Ops Cold War is telepítve van. A kiadó hivatalos blogposztban figyelmeztetett erre, megoldásként a játékok egyes részeinek törlését javasolva.

Hirdetés

Erre konzolokon már egy ideje van lehetőség (ősz óta végre PC-n is), tavaly külön cikkben is elmeséltük, hogy miként lehet így spórolni a Modern Warfare esetében.  Ami pedig a Black Ops Cold Wart illeti, ott a főmenüben az R3-as gombbal nyithatjuk meg a fájlmenedzsert a törölni kívánt elemek kiválasztásához.

Alternatív megoldásként persze külső tárhelyet is alkalmazhatunk, hiszen a PlayStation 4 támogatja a 250 GB-nál nagyobb, legalább USB 3.0-s HDD-ket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)