Hirdetés

Már ki is került a Call of Duty: Warzone 200 fős játékmódja

|

A Call of Duty: Warzone történetének legnagyobb módja elhagyta a playlistet, cserébe két másikat kaptunk.

Hirdetés

A BR 200 egy sima battle royale volt, csak a szokásos 150 játékos helyett 200-an lőhettek egymásra a változatlan méretű csatatéren. Az akció pörgött, de egyelőre ennek vége, mivel a fejlesztők kivették a módot és új időszakos mókákkal helyettesítették azt. Sokak örömére visszatért a Quads és a Stimulus Trios, aminek köszönhetően kisebb csapatokkal ugorhatunk a darálóba.

Hirdetés

A BR 200 pontosan június 30-án vált elérhetővé a Warzone-ban a Season 4 Reloaded frissítés keretein belül. Ez azt jelenti, hogy 10 napig tolhattuk, és bár van rá esély, hogy valamikor visszatér, erről egyelőre semmilyen hivatalos infó nincs.

Az Infinty Ward egyébként a playlist frissítése mellett új mikrotranzakciókkal is feltöltötte a játékbeli boltot, így aki szereti gyűjtögetni a spéci skineket, az feltétlenül nézzen rá a kínálatra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)