Hirdetés

Már kipróbálható az ígéretes soulslike, a Wo Long: Fallen Dynasty demója

|

A Team Ninja idén nyáron bemutatott soulslike RPG-jét nyüstölhetjük kicsit a megjelenés előtt.

Hirdetés

A Team Ninja kisebb meglepetésre a júniusi Xbox & Bethesda Games Showcase eseményen nem a Nioh újabb epizódját mutatta be, hanem egy teljesen új történetet, amiben az RPG-elemeknek és a soulslike játékmenetnek egyaránt fontos szerepe lesz.

Wo Long: Fallen Dynasty a kínai három királyság korán alapul, de kapott egy sötét fantasy körítést, tehát nemcsak csatákra, hanem hatalmas szörnyetegekre is számíthatunk.

Hirdetés

A Team Ninja pontos megjelenési dátumot egyelőre nem határozott meg, valamikor 2023-ban érkezik a játék, viszont addig bőven lesz időnk kipróbálni a Wo Long: Fallen Dynasty demo verzióját. A kiadás már elérhető a Microsoft Store-ban és a PlayStation Store kínálatában is, a PC-sek egyelőre kimaradtak a mókából.

A demo csak korlátozott ideig lesz elérhető, szükséges online kapcsolat a futtatásához, viszont nem kell hozzá Xbox Live Gold vagy PS Plus előfizetőnek lenni. Aki végig tudja játszani a demót, egy Crouching Dragon Helmetet kap ajándékba, illetve egy kérdőív kitöltését követően grafikákat is letölthetünk.

A Wo Long: Fallen Dynasty jövőre lesz elérhető PC-n, Xbox-on és PlayStationön egyaránt, illetve bekerül a PC és az Xbox Game Pass katalógusokba is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)