Hirdetés

Új platformokon elérhető az Assassin's Creed Valhalla önálló Discovery Tour játékmódja

|

A Ubisoft az Assassin's Creed Celebration során jelentette be a jó hírt.

Hirdetés

A Ubisoft számára nagyon bejött az Assassin's Creed Origins azon oktató módja, amiben afféle tudásra éhes turistaként járhattuk be a játék világát, rengeteget tanulva az ókori Egyiptomról. A sikerre való tekintettel a lehetőség visszatért az Assassin's Creed Odyssey esetében is, hogy az ókori Görögországot ismerhessük meg közelebbről, és nem maradhatott ki a széria legutóbbi epizódjából sem. A Discovery Tour: Viking Age az eddigi receptet felrázva önállóan is megjelent, azonban ezidáig csak PC-n (a Ubisoft Connecten és az Epic Games Store-ban) csaphattunk le rá. 

Hirdetés

Az Assassin's Creed 15. évfordulójának alkalmából tartott gyors stream során viszont bejelentették a fejlesztők, hogy kiterjesztik ezt a lehetőséget a PlayStation és Xbox konzolokra, valamint Google Stadiára és Lunára egyaránt, vagyis már ezekre a platformokra is beszerezhetővé vált a Discovery Tour: Viking Age, amihez nem szükséges az Assassin's Creed Valhalla megléte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Emellett a Ubisoft örömmel jelentette be, hogy a kanadai McGill Egyetemmel partnerségre lépve segédanyagokat, afféle tantervi útmutatókat készítettek tanároknak és diákoknak egyaránt, amikhez ingyenesen hozzá lehet férni online, így a Discovery Tour lényegében oktatási segédanyaggá válhat az ókori Egyiptom, Görögország és a Vikingek korának esetében is. Az érdeklődők a Curriculum Guide honlapján találhatnak további részleteket a felhasználás módjáról, lehetőségeiről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)