Hirdetés

Már következő játékához keres alkalmazottakat a Naughty Dog

|

Noha valószínűleg Neil Druckmannék szusszannak egyet, mielőtt teljes erővel ráfeküdnének következő projektjükre, a jelek szerint azért már tervezgetik, milyen irányba haladnak tovább.

Hirdetés

A nemrég megjelent The Last of Us Part II visszhangja az egyik legharsányabb, és sok esetben az egyik legvisszataszítóbb, amivel a játékvilágban találkozhattunk az utóbbi időkben. Neil Druckmann csapata azonban nem hátrál meg a negatív vélemények láttán, ugyanis álláshirdetésekben már most új embereket keresnek csapatukba.

Hirdetés

A stúdió honlapján közzétett karrier lehetőségek alapján a csapatnak szüksége van egy olyan emberre, aki elkezd a PS5-re készülő játékmotorral foglalkozni, és az ICE team tagjává válik. Ez az a csoport, akik nem effektív a Naughty Dog játékain dolgozik, hanem a Sony belsős motorját készítik el és csiszolgatják, amire a generációváltással valószínűleg nagy szükség lesz.

Emellett viszont konkrét játékfejlesztésre is megnyílt két pozíció; egy pályadizájnert keresnek, aki képes egy single player játék világának megalkotására, illetve egy gameplay animátort, aki a közelharcokat és a gördülékeny játékmenetet rakja össze. 

Nyilvánvaló, hogy ez a projekt még a fejlesztés legkorábbi szakaszában tart, szóval jó idő eltelhet még, mire hallunk arról, min ügyködik a stúdió. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)