Hirdetés

Már közel 5 millió játékosa van a H1Z1-nek PS4-en

|

A jelek szerint az emberek imádják a nyílt bétát.

Hirdetés

A H1Z1 PC-n szép lassan elég sokat vesztett a népszerűségéből, és bár még mindig van egy néhány ezres aktív tábora, messze elmarad a PUBG és a Fortnite bázisától.

Hirdetés

A Daybreak Studios fejlesztőinek persze esze ágában sincs leállni, nemrég indult a H1Z1 Pro League, a napokban pedig a PC után a PS4-et is elkezdte meghódítani a battle royale játék. Alig két napja még azt az infót kaptuk, hogy másfél millió játékos van, ezt mostanara sikerült megtriplázni. Ennek örömére érkezik is a tartalom, a legújabb patchnek köszönhetően ugyanis már a páros meccsek is elérhetőek, valamint exkluzív skineket is kapnak, akik most kipróbálják a játékot.

Úgy látszik rengeteg embert érdekel a battle royale a Fortnite féle építgetés nélkül. Ti kipróbáljátok a H1Z1-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)