Hirdetés

Már lehet jelentkezni a PS5 új funkcióinak tesztelésére

|

A résztvevők elsőként próbálhatják ki az új PlayStation konzol fejlesztéseit.

Hirdetés

Bár a rendelkezésünkre álló csekély információ alapján nem fogyott rosszul eddig a PlayStation 5, még mindig rengetegen várnak a saját példányukra, szóval nem lélegezhet fel a Sony. Persze a fejlesztők nem várják meg kávét szürcsölve, hogy mindenkinek jusson konzol, helyette a rendszer vadonatúj frissítésein dolgoznak.

Hogy a Dolby Atmos és Dolby Vision technológiákkal mi a helyzet, az még nem világos, de ezeken kívül is lesznek hasznos bővítések. 

Hirdetés

Ezeket pedig a saját szemünkkel is megvizsgálhatjuk, ugyanis a Sony meghirdetett egy béta programot, amelynek tagjai már azelőtt tesztelhetik a PS5 új funkcióit, hogy a következő rendszerfrissítés megérkezne. Akit érdekel a lehetőség, az a hivatalos oldalon jelentkezhet rá, viszont egyelőre csak azok csatlakozhatnak, akik betöltötték a 18. életévüket és a következő országok egyikében laknak: Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Japán, Egyesült Királyság, Németország vagy Franciaország.

Magyarország egyelőre nem tagja a körnek, de bízzunk benne, hogy gondol ránk is a Sony előbb-utóbb, a játékok fordítását is olyan lelkesen adják. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Akit beválogattak a programhoz, az instrukciókat kap e-mailen a továbbiakról,  beleértve a következő rendszerszoftver bétaverziójának letöltési lehetőségét is. Meglepő lesz, de a teszteléshez kelleni fog egy PlayStation 5, egy megbízható internetkapcsolat és egy PSN-fiók is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)