Hirdetés

Már lehet tesztelni a Marvel's Avengers és a Tomb Raider fejlesztőinek új játékát

|

Kimentek a meghívók a Crystal Dynamics következő játékának teszteléséhez.

Hirdetés

A Marvel's Avengers és a Tomb Raider sorozat alkotói váratlanul elkezdtek meghívókat küldözgetni, viszont azt, hogy mi a tesztelendő projekt, nem árulták el senkinek. Se a sajtó, se a meghívott résztvevők nem tudják, hogy miről van szó.

Egyesek arra tippelnek, hogy a Legacy of Kain folytatása formálódik a háttérben. A sorozat évek óta nem kapott új részt, és elég ismert név ahhoz, hogy a Crystal Dynamics felhajtást keverhessen köré.

Hirdetés

A PCGamesN utánajárt az ügynek, és kiderítették, hogy a teszt május 3. és 12. között zajlik majd. A résztvevőknek szükségük lesz egy PC-re vagy Macre, egy webkamerára, és telepíteniük kell a Microsoft Teamst. A Crystal Dynamics maga erősítette meg ezeket az infókat a PCGamesN kérdésére, de arra,, hogy "milyen játékról van szó", már nem voltak hajlandók válaszolni.

Nagyon érdekes taktika ez, de az is igaz, hogy ha egy titoktartási szerződést kettőnél többen írnak alá olyanok, akiknek nem üzleti érdekük csendben maradni, jó eséllyel szivárgásra kerül sor. Néhány héten belül ki fog derülni, hogy mit is sütögetnek abban a konyhában.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)