Hirdetés

Már létezik pasziánsz, amelyiknek története is van

|

A John Wick Hex fejlesztői összerakták a nagymamák kedvenc játékának felturbózott verzióját.

Hirdetés

Mike Bithellnek köszönhetjük az olyan apróbb játékipari csodákat, mint a John Wick Hex és a Thomas Was Alone. Korábbi sikerei után az alkotó egy új projektbe kezdett bele, aminek végterméke előtt egy picit értetlenül állunk. A Solitaire Conspiracy ugyanis voltaképp pasziánsz, amiben a sztorié a főszerep. Igen, hölgyeim és uraim, ennek a kártyarakosgatásnak célja van.

Hirdetés

A Solitaire Conspiracy-ben ugyanis egy összeesküvés-elméletekkel tűzdelt kémsztorit fogunk végigjátszani, több játékmódon keresztül, különböző egyedi képességek és kémcsapatok segítségével. Ha nem tudod elképzelni, hogy ez miként is nézhet ki, akkor egyrészt nem hibáztatunk, másrészt lapozd végig a lenti galériát.

A Solitaire Conspiracy már megjelent PC-re, és mind a Steamen, mind az Epic Games Store-ban megtalálható. Az alapára 10 euró, de a megjelenési akciónak köszönhetően jelenleg 8-ért is be lehet szerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)