Hirdetés

Már letölthető a The Sims 4

|

A héten a világ minden pontján megjelenik a The Sims 4, de aki nem akar várni a megjelenés napjáig, már most letöltheti a játékot.

Hirdetés

Eljött hát ez a hét is. Medencék és totyogók nélkül, de több érzelemmel és több testreszabási lehetőséggel jön a The Sims 4, a Maxis sorozatának új epizódja.

Nálunk szeptember 4-én jelenik meg, és hogy bárki azonnal elkezdhesse építeni álmai otthonát és terrorizálni virtuális bábjait, az Electronic Arts letölthetővé tette a játék fájljait azoknak, akik már kifizették az árát. A letöltéshez csak be kell izzítani az Origint, majd a Game Library menüpontban a The Sims 4-nél a Download gombra kattintani, és ahogy eljön a nagy nap, már semmi nem állhat a szórakozás útjába. Addig is készítsetek simeket a gamescom 2014 óta elérhető karakterszerkesztővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)