Hirdetés

Már listán van a Mirror's Edge 2

|

Aki a múltban netalántán megijedt volna, hogy törölték a Mirror's Edge folytatását, az most fellélegezhet.

Hirdetés

Újabb biztató jeleket kaptunk a Mirror's Edge folytatásával kapcsolatban, ezúttal egy másik EA fejes nyilatkozott pozitívan a jövőbeli lehetőségekről. Nem zörög a haraszt...?

Legutóbb Patrick Söderlun, az EA egyik fejese árulta el egy Battlefield 3 interjú közben, hogy szereti a Mirror's Edge címet és elkötelezettek a projekttel kapcsolatban, sőt, már dolgoznak is valamin. A ködös nyilatkozat után sokak szívét melegség járta át és abban reménykedtek, hogy az Electronic Arts nem tett le a folytatás lehetőségéről, talán már gőzerővel fejlesztik is a Mirror's Edge 2-őt.

Most Frank Gibeau, az EA vezére volt beszédes hangulatában és a GameInformer-nek adott interjújában elárulta, hogy a játék "már listán van", tehát a megvalósítandó projektek hierarchiájában egyre előkelőbb helyet foglal el. A beszélgetés során Gibeau igyekezett magyarázatot adni arra is, hogy miért kell ennyit várniuk a rajongóknak: szerinte nagy figyelmet kell fordítani a videojátékok megtervezésére, ezért a Mirror's Edge 2 kapcsán is a hogyan és miért szavak miatt húzódik ennyi ideig a dolog.

Mielőtt azonban bárki fellélegezne, Gibeau gyorsan hozzátette eddigi mondandójához: "Jelenleg nincs bejelenteni valónk!" Az eset konklúzióját mindenki maga vonja le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)