Hirdetés

Már majdnem kész és hamarosan kipróbálható lesz a Ubisoft új, ingyenes multis FPS-e

|

Napokon belül indul az XDefiant zárt bétája, amit egy bemutató is kísér.

Hirdetés

Eredetileg egy Tom Clancy's játékként jelentették be, aztán végül leválasztották a franchise-ról és önálló életet fog élni az XDefiant, a Ubisoft pörgős multis FPS-e, ami a Call of Duty ingyenesen játszható alternatívája kíván lenni. Régen nem hallottunk róla semmit, viszont a fejlesztés halad, sőt, épp azért nem beszélt róla a kiadó, mert a háttérben alapos tesztelés zajlott - nyilván szeretnék elkerülni a Hyper Scape bukásának megismétlődését.

Most megtudtuk, hogy április 13-án indul a zárt béta, és ennek örömére este 7-kor bemutatót is szerveznek, melynek keretében elárulják az XDefiant részleteit, és egy bemutató meccsen megnézhetjük, hogy játsszák a profik.

Hirdetés

A tesztkör április 23-áig fog tartani, és a résztvevőknek nem kell titoktartásit aláírniuk, úgyhogy áramlanak majd az infók, a gameplay videók, szabad a streamelés is. Aki kipróbálná, itt jelentkezhet, illetve Twitch Dropok formájában is szórják majd a hozzáéréshez szükséges kódokat - legalább 30 percig kell nézni egy Ubisoft-partner streamer adását a jutalomért.

A zárt béta alatt öt frakció közül lehet válogatni (a DedSec nem lesz az első pillanattól választható, csak később), 14 pálya válik elérhetővé, és az Unranked Playlisten három módban bizonyíthatunk.

Volt lehetőségünk kipróbálni a napokban az XDefiantot, Kaci előzetesét hamarosan olvashatjátok is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)