Hirdetés

Már meg is jött a Civilization VI mellé a New Frontier Pass első DLC-je

|

Egyebek mellett két új civilizációval bővíthetjük most a játékot.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a Firaxis Games még nem akarja magára hagyni a Civilization VI-ot, ugyanis nemrég kiderült, hogy sok új tartalommal fog bővülni az elkövetkezendő hónapokban a 2016-os játék. Az első adag újdonságra pedig már nem is kell tovább várnunk.

Hirdetés

Megjelent a New Frontier Pass kiegészítés legelső csomagja, a Maya & Gran Colombia Pack, aminek köszönhetően újfent kibővíthetjük egy kicsit az Epic Game Store-ban ingyen osztogatott Civilization VI-ot. A DLC-vel ugyanis játszhatóvá válik a maja civilizáció, amit Lady Six Sky vezet, illetve bekerül még Nagy-Kolumbia is, aminek élén pedig Simón Bolívar áll. Természetesen mindkét nemzet egyedi tulajdonságokkal rendelkezik.

A pakk másik nagy újdonsága az Apocalypse nevű mód, amihez szükséges a Gathering Storm kiegészítő, és alaposan megnehezíthetjük vele a játékot. Ez többek között bevezet két új katasztrófatípust, az erdőtüzeket és a meteorzáporokat, illetve elérhetővé teszt további elemeket, például új természeti csodákat és városállamokat.

Nektek hogy tetszenek az új tartalmak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)