Hirdetés

Már meg is találták a Starfield első bugját

|

Egy sasszemű Reddit tag kiszúrt egy Starfield programhibát, ami elnézve a Bethesda renoméját, csak az első lesz a sok közül.

Hirdetés

Az életben két dolog biztos: az adó, és hogy a Bethesda játékok bugosan érkeznek. Nagyon szeretnénk elvárni egy hibátlan Starfield verziót a kiadótól, de ez nagyjából annyira lenne haszontalan, mint mobiljátékot várni vállalhatatlan monetizáció nélkül. Az élet már csak így működik.

Ezt bizonyította a hétvégi Starfield bemutató is, ahol megkaptuk végre az első játékmenet anyagunkat, és azzal együtt az első buggal is megismerkedhettünk.

Hirdetés

A /r/Starfield egyik lakója, LotteryGamer akadt rá a hibára a videóban: ha ráközelítünk egy adott pontra, akkor láthatunk egy NPC-t, akinek a feje fordítva van a nyakán. A vicces az egészben, hogy a mellette álló karakter is furcsállja a helyzetet.

Sokakat megnyugtatott a jelenet mondván, hogy "innen tudjuk, hogy ez egy valódi felvétel", de mások szerint csak hátrafordult az NPC. Utóbbiban nem tudunk ítéletet mondani, mivel a videó egyik verziója sem elég magas felbontású ahhoz, hogy tisztán látszódjon a helyzet. Akárhogy is, a Bethesda renoméját elnézve, mi a bug mellé tesszük a voksunkat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)