Hirdetés

Már megint paráztatják a PC-seket a GTA VI megjelenés kapcsán

|

Egy szivárogtató kavarta fel a kedélyeket, de egyáltalán nem alaptalan a pletyka a Rockstart ismerve.

Hirdetés

Mostanra már teljesen biztosak lehetünk abban, hogy készül a Grand Theft Auto VI és ugyan kevés igazán biztos információ derült ki, néhány érdekességet azért már most is össze tudtunk szedni a Rockstar Games legendás sorozatának következő darabjáról.

Persze ilyen esetekben mindig érdemes egy kicsit a stúdió történelmében is nyomokat keresni és aki régóta követi a munkásságát, annak nem fog újdonságot jelenteni, hogy a Rockstar mindig is kicsit másodhegedűsként kezelte a PC-s platformot és ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor ez a GTA VI esetében sem lesz másként.

Anno a Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption 2 esetében is tovább kellett várnia a PC-s rajongóknak a megjelenésre (az első Red Dead Redemptionre pedig végül hiába vártak), egy Tez2 nevű szivárogtató szerint pedig a GTA VI is később fog megjelenni asztali gépekre, méghozzá azért, mert állítása szerint ez a verzió "sokkal bugosabb", mint a konzolos változatok.

Hirdetés

Tez2 korábban is szivárogtatott már olyan információkat, amik végül bebizonyosodtak, illetve ez teljesen egybevágna a stúdió korábbi magatartásával, így egyáltalán nem hangzik elrugaszkodottnak, már csak az a kérdés, hogy vajon mennyivel kell többet várnia annak, aki ragaszkodik a PC-hez.

Ha ezúttal is a történelmi precedenseket vesszük figyelembe, a Grand Theft Auto V esetén nagyjából 2 évet, míg a Red Dead 2 portjához nagyjából 1 évet kellett várnunk.

Ti mit gondoltok? Elfogadható 1-2 év várakozás vagy illene már a Rockstarnak is átszoknia a párhuzamos megjelenésekre?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)