Hirdetés

Már kész a The Last of Us: Part 3 sztorijának alapja, de a fejlesztés egyelőre nem kezdődött el

|

Még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg jön a The Last of Us: Part 3, de meg lennénk lepve, ha Neil Druckmann csak a fióknak dolgozott volna.

Hirdetés

A  The Last of Us: Part 2 befejezése után egy hosszú padcastbeszélgetésre ültünk le Kiss Imival, HP-val és mazurral (akinek az adás legelején tönkre is ment a gépe, úgyhogy csak kimerevített képét csodálhattuk a továbbiakban). Itt többek között arról is szó esett, hogy nagyon reméljük, nem maradunk harmadik rész nélkül, mivel abszolút adná magát egy esetleges The Last of Us: Part 3 is.

A jelek szerint pedig nem csak mi gondoltuk így. Neil Druckmann, a The Last of Us: Part 2 rendezője és írója (egyben a Naughty Dog társelnöke) ugyanis elárulta a Script Apart podcastban, hogy már elkészült a The Last of Us: Part 3 vázlatos megírásával.

Hirdetés

Druckmann egészen pontosan úgy fogalmazott, nem is tudja, mennyit akarna most még elárulni, de azt azért kikotyogta, hogy ő és Halley Gros (a második rész társírója) már összerakták a folytatás sztorijának körvonalait. Az írás alapjai tehát készen vannak, de Druckmann kiemelte, hogy jelenleg még nem fogott neki a Naughty Dog a tényleges fejlesztésnek. Mindenesetre kifejezte reményét annak tekintetében, hogy egyszer játszhatunk majd az általuk megálmodott fináléval. 

Mivel a The Last of Us: Part 2 összesen hét éven át készült (beleszámítva a tervezési fázist is), teljesen bizonyos tehát, hogy nagyon messze van még a harmadik epizód. Mi mindenesetre készek vagyunk türelemmel várni rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)