Hirdetés

Már megy is a licitháború az Elden Ring tesztkódokért

|

Hamarosan rengetegen szabadulhatnak rá az Elden Ring tesztverziójára, de vannak olyan szerencsések, akik inkább pénzzé tennék korai hozzáférésüket.

Hirdetés

A Bandai Namco és From Software ezen a hétvégén fogja először játékosok kezébe adni az Elden Ring egy még félkész verzióját. Ennek következtében számos szerencsés rajongó már a napokban elkezdheti felfedezni az új világot, de persze még többen lesznek lesznek, akik legfeljebb csak passzív nézőként szemlélhetik mások kalandjait.

Pont rájuk fenik a fogukat az eBay lovagjai. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, többen is meglátták a pénzszerzési lehetőséget a dologban, ezért igyekeznek túladni a tesztkulcsukon. Van, aki szerint akár 120 000 forintot is megér a próbakör.

Hirdetés

De nem is a kínálati oldala a legszomorúbb a történetnek, hanem, hogy kereslet is van a kulcsokra. Balekok nélkül sem ezeken, sem konzolokon vagy más hiánycikken nem tudnának nyerészkedni a scalperek.

Egyelőre nem úgy tűnik, mintha a Bandai Namcót vagy a FromSoftware-t különösebben zavarnák a történtek, de mi óva intenénk mindenkit a kulcsvásárlástól, mert még az is előfordulhat, hogy a végén átverés áldozata lesz, aki ilyesmire adja a fejét.

Mi megértjük, hogy mindenki játszani szeretne már (tőlünk is csak Csirke próbálhatta még ki a játékot), de jobb megvárni a megjelenést, és esetleg egy gyűjtői kiadásba forgatni a félretett pénzt, mint egy pár napig használható, kétes eredetű kulcsba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)