Hirdetés

Már most megnézheted a The Medium első közel 20 percét

|

A Bloober Team meglehetősen büszke a The Mediumra, így már át is adta azt a türelmetlen újságíróknak.

Hirdetés

A Bloober Teamnek már nincs mit takargatnia, mivel a The Medium a héten megjelenik PC-re és Xbox Series X/S konzolokra. A pszichológiai horror nagyon ígéretesnek tűnt az első trailerei alapján,  de a mi saját Chavánk is elismerően nyilatkozott a cuccról, így már biztosan nincs mitől tartanunk.

Akik még mindig nem tudják, hogy kell-e nekik a játék, azok nézzenek rá a lenti játékmenet videóra, amiben a The Medium első 18 percét láthatjátok.

Hirdetés

Műfaját tekintve egy külsőnézetes horrorcímről van szó, ahol hasonlóan a Quantic Dream játékaihoz, itt is egy dinamikusabb, de alapvetően rögzített kameranézetet kapunk. Ez segít majd a beleélésben, az pedig majd abban játszik közre, hogy rendszeresen kiugorjunk a gatyánkból.

A The Medium annak idején egy Xbox 360, PS3 és Wii U játékként lett bejelentve, ami kifejezetten érdekes, tekintve, hogy mára egy PC, és Xbox Series X/S exkluzívvá vált. Ezen a héten csütörtökön végre kiderül majd, hogy mihez kellett ennyi idő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)