Hirdetés

Már most szeretnél Mass Effect Trilogy HD Remaster élményt PC-re?

|

Ugyan még nem tudni, mennyire faragják újra a Mass Effect trilógiát az állítólag jövőre érkező remaster kiadásban, de ha PC-n játszol, már most összerakhatsz magadnak hasonlót.

Hirdetés

Naná, hogy én is örömtáncot lejtettem, amikor elolvastam azt hírt, miszerint jövőre akár tényleg elkészülhet egy modern rendszerek tudására felhúzott Mass Effect remaster. Ha valóban igaz a hír és már reszelik a felújítást, arra a konzolos játékosoknak mindenképp várnia kell a megjelenésig, de a PC Master Race versenyzői számára nincs lehetetlen, már ma is adott a lehetőség arra, hogy igazán 2020-as szinten nézzen ki a gépükön a legendás játék-trilógia. Ebben próbálunk most nektek segíteni.

Hirdetés

Hogyan turbózhatom fel már most a Mass Effect PC játékokat?

Először is tessék szépen letölteni az ALOT (avagy A Lot Of Textures) nevű pakkot, amely laza 40 gigabájtnyi nagyfelbontású textúrát tartalmaz, szám szerint több mint húszezret. Csapattagok, fegyverek, környezeti elemek, páncélok, ellenséges és baráti karakterek egyaránt kellemesen felhúzott külsőt kapnak vele, itt találjátok a csomagokat: ALOT Mass Effect 1, ALOT Mass Effect 2, ALOT Mass Effect 3.

Aztán jöhet az ALOV (A Lot Of Videos), amely a nevéből következtethetően hasonlót tud az átvezet videókkal kapcsolatban, mindegyiket szépen felpörgeti a mai monitorokon is élvezhető szintre.

Ha a sztorit is fejlesztenéd

Persze nem csak grafikai szinten szokás szanaszét kalapálni és fűrészelni egy remastert, szóval nézzünk tartalmi szinten bizgető modokat is, amelyek leginkább a trilógia harmadik részét varázsolják nagyobbá, barátságosabbá és mindenki által szerethetővé.

A Mass Effect 3 lezárása annak idején nagyon megosztóra sikerült. A Priority Earth Overhaul moddal viszont a harmadik rész utolsó küldetése teljesen átalakul, visszakerülnek az eredetileg kivágott tartalmak és teljesen újak is beépülnek, ráadásul szintén nagy felbontásban, ahogy azt kell.

Ezen kívül pedig tessék szépen megkóstolni az Expanded Galaxy Mod nevű kiegészítőt is, amely a játszhatóság terén reszel sokat a Mass Effect 3 öregedő szerkezetén, több száz módosítással - akár a Normandy-t és annak legénységét is teljesen átalakíthatjuk vele és új küldetéseket is beemelhetünk a játékba.

Jöjjön a végére ég pár gyöngyszem, szintén a harmadik rész tartalmi gatyába rázására! A Spectre Expansion Mod a jobb sorsra érdemes Shadow Broker és Spectre terminálokat turbózza fel, de egy csomó háttér-eseményt is kibővít, részletesebbé faragva a ME3 hátterét. Az Ark Mod új Hazard térképeket és ellenségeket emel be a játékba, az Omega Mod pedig egy új hubot ad az Omegán, ahol lehetőségünk lesz meglátogatni az Afterlife-ot, lepacsizni a legénységgel és megtudni, mi történt az eredeti Omega DLC eseménye után.

Ti már kísérleteztetek a Mass Effect játékok moddolásával? Ha igen, mik a tapasztalataitok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)