Hirdetés

Már most több mint 2000 mod készült a Command & Conquer Remastered Collectionhöz

|

Az EA és a fejlesztők elérhetővé tették a felújított változat forráskódját, a lelkes modderek, azóta éjt nappallá téve gyártják a rajongói tartalmakat.

Hirdetés

Még csak pár napja jelent meg a Command & Conquer Reamstered Collection, mely egy kifejezetten igényes felújítása lett a '90-es évek ikonikus RTS játékainak. A Rajongók rá is vetették magukat, és azután, hogy kipörgettek belőle minden tartalmat elkezdték hozzá legyártani saját modjaikat, hogy egy kicsit megbolondítsák a játékmenetet.

Hirdetés

A fejlesztők a C&C hivatalos Twitter oldalán osztották meg, hogy 2000 fölé lépett a játékhoz elkészült modok száma (a cikk megírásának pillanatában már 3000 fölött jár), ami egy elég komoly szám ahhoz képest, hogy mindössze 12 napja próbálgathatja a nagyközönség.

Azért azt fontos kiemelni, hogy a modok nagy része igazából csak rajongói pálya, de nem elhanyagolható, hogy olyan kifejezetten kreatív alkotások is akadnak, melyek a mesterséges intelligenciát próbálják javítani, a zoom funkciót alakítják át, vagy teljesen új mechanikákat hoznak a játékba. A modok teljes listáját megtaláljátok a Command & Conquer Remastered Collection Steam közösségi oldalán

Mivel az EA bárki számára elérhetővé tette a játék forráskódját, így számíthatunk arra, hogy a közeljövőben további remek modokat kapun majd a programozói vénával megáldott rajongóktól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)