Hirdetés

Már mozgásban is láthatjuk a Bloodborne Kartot

|

Ez egy átlagon felül elborult projekt, aminek nem kellene léteznie. És mi alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

Hirdetés

Lilith Walther egy ajándék a játékostársadalomnak. A hobbifejlesztő éppen azon dolgozik, hogy összerakjon egy PS1-es látvánnyal demake-elt, lángoló motorokkal megtömött Bloodborne-t, amit elnevezett Bloodborne Kartnak.

A bejelentés óta most először kezdett játékmenet anyagokat posztolni, melyeknek köszönhetően már azt is tudjuk, hogy hogyan is fog működni ez az egész.

Hirdetés

Lehet majd driftelni, power upokat gyűjtögetni, és különböző tárgyakat szétzúzni. Utóbbi egyébként le sem lassítja a motorunkat, bár ez még változhat majd a megjelenésig.

A fenti Twitter folyamban egy rakat kisebb videót láthattok a játék egyes mechanikáiról, de érdemes hozzátenni, hogy azok még bőven változhatnak a megjelenésig. Walther sem tudja még, hogy mikor végez a projekttel, de ha izgatottan várjátok, akkor ajánljuk az előző munkáját, a Bloodborne PSX demake-et.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)