Hirdetés

Már nagyon várod a Silent Hill 2 remake-et? Akkor van egy rossz hírünk

|

Most, hogy befutott a Resident Evil 4 remake (és sokan végeztek is már vele), felmerül a kérdés, hogy hol marad a Silent Hill?

Hirdetés

A Konami tavaly hatalmas lelkesedéssel jelentette be, hogy a Silent Hill sorozat több új játékkal fog visszatérni. A fejlesztés alatt álló projektek egyike egy remake, ami jelenleg a Bloober Team kezei között készül, és amiről a csapat elnöke, Piotr Babieno azt állította, hogy "technikailag már készen van".

Ez a megjegyzés egy lengyel pénzügyi weboldalnak adott interjúban hangzott el, ahol Piotr azt is hozzátette, hogy amennyiben a Silent Hill 2 remake hozza a várt eredményeket, úgy több mint 10 millió példány fog elkelni belőle. Ambiciózus kijelentés, és valószínűleg nem is pontos.

Hirdetés

Az interjú publikálása után a Bloober Team kezébe vette a helyzetet, és gyorsan elmagyarázta, hogy mi is hangzott el. Szerintük ugyanis az üzenet cseppet férement a fordíátsnak köszönhetően, és az elhangzottakat vagy félreértettük vagy félreértelmeztük. Akárhogy is, szerintük a Silent Hill 2 remake még messze nincs kész, és az eladási becslések azokra a típusú játékokra vonatkoztak, melyeket a Bloober Team fejleszt, és nem kifejezetten a Silent Hill 2-re.

Hozzátettették, hogy megértik a rajongókat, akik toporzékolva várják az új infókat a remake-kel kapcsolatban, de sajnos egyelőre nincs mit mutatniuk. A Silent Hill 2 remake majd jön, amikor jön, de a jelek szerint még korántsem a közeljövőben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)